Faqja e parë

Ministria e Arsimit dhe Sportit synon:

Edukim cilësor për këdo e kudo në arsimin parauniversitar. Arritje të standardeve bashkëkohore evropiane në arsimin universitar. Impulse konkrete në kërkimin shkencor dhe potencialin njerëzor, me qëllim impaktin e drejtpërdrejtë në zhvillimin ekonomik e shoqëror të vendit.

Ministër Lindita Nikolla

Ministria e Arsimit dhe Sportit

Rruga e Durrësit Nr.23
Tiranë, Shqipëri
ALB-1001-TIRANA

Telefon
+355 4 2230289

Na kontaktoni

Përshtypja Juaj

Revista Mesuesi
NJOFTIME PËR SHTYP
Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla merr pjesë në ceremoninë e përurimit të Zyrës së Karrierës në Fakultetin e Shkencave të Natyrës
29-10-2013
Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Lindita Nikolla mori pjesë në ceremoninë e përurimit të "Zyrës së Karrierës" në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, në kuadër të programit "Dyer të Hapura:...
Udhëzimi për formularin A3 - Matura Shtetërore 2013
29-10-2013
Udhëzimi për formularin A3 - Matura Shtetërore 2013 Formulari A3
Deklaratë për shtyp e Zëvendësministrit të Arsimit dhe Sportit, z. Arbjan Mazniku, datë 28 tetor 2013 në ambientet e MAS
28-10-2013
Përshëndetje dhe ju falënderoj për pjesëmarrjen tuaj sot. Jemi këtu për të komunikuar me ju, në lidhje me mbarëvajtjen e procesit të aplikimeve për pozicionet e Drejtuesve të Drejtorive Arsimore Rajonale. Siç...
Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla pret ambasadorin e Maqedonisë, z. Stojan Karajanov
24-10-2013
Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla priti sot në takim, ambasadorin e Republikës së Maqedonisë në Tiranë, z. Stojan Karajanov. Ministrja Nikolla i shprehu ambasadorit Karajanov falënderimin për bashkëpunimin efikas...
Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla pret ambasadorin e OSBE-së në Shqipëri, z. Florian Raunig
23-10-2013
Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla priti sot në takim, Kryetarin e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, z. Florian Raunig. Ministrja Nikolla vlerësoi ndihmën e OSBE-së për realizimin e projekteve të përbashkëta...
Prill 2014
Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30